Vooruitgaan begint bij stilstaan

een boeidende zoektocht naar jezelf…
en meer grip in jouw LEVEN & TIJD.

 

Welke beïnvloedende factoren spelen er binnen jouw tijd en hebben een impact op jou?
Welke stoorzenders zijn er aanwezig in jouw leven om niet te komen waar je wil toekomen?

Als wwillen streven naar een evenwicht binnen het leven & de tijd, hebben we bepaalde vaardigheden nodig zoals een goede timing, planning, prioritering, communicatie, organisatie, het vermogen van hier en nu zijn,… .
Deze factoren kunnen naast de stoorzenders zoals perfectionisme, weinig energie, sub-assertiviteit, chaos in organisatie, tijd en ruimte, multi-tasking, stress, verveling, uitstelgedrag, … als een belasting ervaren worden in het leven & de tijd.

Om na stilstaan… verder te gaan… gaan we jouw vaardigheden vergroten en zoomen we in op jouw stoorzenders. Door deze zaken concreet in jouw leven & tijd aan te pakken, creëer je rust in jouw hoofd, ruimte, huis, tijd en zijn en heb je terug het gevoel vooruit te gaan.

Hallo,

Welkom op mijn site!

Ik ben Katy Vanderstraeten en werk meer dan 25-tal jaar als ergotherapeut en creatief therapeut in de Geestelijke Gezondheidszorg. Naast deze basisopleidingen ben ik ook ACT therapeut, therapeut in de mindfulness en zelfcompassie, DGT coach (specialisatie ADHD), life coach en professional organizer. Een professional organizer is in de volksmond een opruimcoach en gaat aan de slag met de essentie van het organiseren, zoals spullen, administratie en tijd.

In mijn praktijk te EKENAZARETH of ONLINE ontmoet en begeleid ik mensen met de focus op: ‘Hoe ga ik om met mezelf, binnen mijn leven & mijn tijd’. 

In het zoeken naar evenwicht, is het belangrijk om onze zoektocht te richten op de 6 grote domeinen: persoonlijke ontwikkeling, energie (mentaal en fysisch), tijd, werk, huishouden en gezin.

Door hierop een beter zicht te krijgen, kan je meer balans en veerkracht integreren in jouw leven. Het doel van dit veranderingsproces is om meer inzicht, geluksgevoel, ontplooiing, zelfverwezenlijking, evenwicht en rust te creëren in jezelf, het leven en de tijd. Hoe bewuster we in het leven staan, hoe groter de kans tot verandering en persoonlijke groei.

Kortom… wil je vertragen… stilstaan en vooruitgaan… dat kan… 

  • De TIME – FOCUS – BALANCE coaching is een eye-opener voor iedereen, die meer bewust en doelgericht in het leven wil staan.
  • De AD(H)D coaching is empowerend door op zoek te gaan naar de mogelijkheden en zo meer sterktes te gaan ontwikkelen. Het werkt oplossingsgericht door waar je last van hebt te verminderen en zo gemakkelijker in het leven te staan.
  • De coaching voor STUDENTEN is specifiek gericht op jong volwassenen vanaf 18 jaar die moeilijkheden ervaren met focus, aandacht, planning, het volhouden en structureren van doelen op korte en op lange termijn. Naast deze thema’s die gericht zijn op het aanleren van vaardigheden, werk ik ook rond stress.
  • In het (PRIORI) TIJD traject gaan we in 2 sessies aan de slag met jouw TIJD – DNA!
  • Naast de praktijk in EKE kan je ook via ONLINE coaching jouw thema’s aanpakken.
  • Ben je op zoek naar een agenda die echt werkt? Dan is de REALIZ agenda iets voor jou! 

Wil je meer te weten komen wie ik ben of over mijn aanbod? Lees meer over mij of het aanbod hieronder.