Ik ben Katy Vanderstraeten en werk sinds 1999 als ergotherapeut en creatief therapeut in de Geestelijke Gezondheidszorg.

Ik ben werkzaam op de afdelingen: angst – en stemmingsstoornissen en Moeder en baby waar ik vooral mensen begeleid met een diagnose (postnale) depressie, burn out, ADHD, CVS, Autisme en angst.

Mijn opleidingen zijn: Bachelor in de ergotherapie, Creatieve therapie (3-jarige opleiding), ACT therapeut, therapeut in de mindfulness en zelfcompassie, Life-coach en Professional organizer bij Sara Van Wesenbeeck.

Naast deze opleidingen volgde ik ook cursussen rond verbindende communicatie, hartcoherentie en ademtechnieken, waarnemingstraining en timemanagement en heb ik ook ervaring met narratieve-, oplossingsgerichte, cognitieve- en gedragstherapeutische methodieken.

Vanuit mijn praktijkervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg is mijn praktijk gegroeid waarin ik met passie heel wat zaken heb ontwikkeld en mensen tot beweging wil brengen om te komen tot hun persoonlijk doel.

Mijn expertise zit vooral in het begeleiden van mensen die het moeilijk hebben in hun leven & tijd. Ik zet mensen op weg in hun leven, door niet alleen met de tijd aan de slag te gaan maar ook met de stoorzenders die hen blokkeren om niet te komen waar men wil toe komen. Gezien mijn 20-jarige ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg heb ik heel wat ervaring op vlak van depressie, CVS, AD(H)D, AUTISME, burn out, perfectionisme, sub-assertiviteit,…  

Naast therapeut en coach ben ik ook mama van 2 kids, een dochter van 2015 en een zoon van 2004.  Een mooie en boeiende uitdaging om klein en groot van passende tijd en behoeften te voorzien.

Wie ik ben, probeer ik te omschrijven in enkele woorden: authentiek, empathisch confronterend, leergierig, gestructureerd en een creatieve geest.

Mijn aanbod

Individueel: TIME – FOCUS – BALANCE coachingADHD coaching, STUDENTEN coaching.