Workshop: life-time voor ouders met -12 kids

Katy, jouw cursus is goed voor de relatie gebleken…we hebben gisterenavond in bed nog lang liggen napraten… iets wat we anders vrijwel nooit doen…leuke stof tot nadenken gehad! 🙂

De vele tips die je krijgt zijn direct mee te nemen en inzetbaar!

Adhd – coaching

Katy, neemt de tijd om oplossingen op maat te zoeken.
Ze helpt je om een realistisch kader samen te stellen dat houvast
geeft en waar je jezelf ook in kan vinden.
Ze begrijpt snel waarover het gaat, dringt niets op en werkt heel
respectvol.

Na het afhaken van mijn vorige coach ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe. Ook naar iemand die kennis had van ADHD en communicatie.
Als ik mij niet vergis ben ik nu bij Katy een goede 5 maand en op deze korte termijn heb ik veel geleerd, mij enorm kunnen aanpassen en dit met een zeer goede vooruitgang. Dit ook in het belang van mijn zelfstandige activiteit. Hulp en raad op afstand heeft zich op een positieve manier bijgedragen aan het proces. Het voelt goed dat je niet zo maar een persoon bent en tussendoor uw proces volgt. Een coach die inzit met haar mensen.          

ADHD – coaching: organizingsproces

Bedankt voor de goede begeleiding, sturing en luisterend oor.
Ik denk dat we nu effectief goed gestart zijn in het opruimproces!

Life-time coaching

Ik kwam thuis en wist soms letterlijk niet waar ik moest beginnen. Op dat moment leek mijn hoofd niet mee te willen, alles was blanco. Terwijl op andere momenten mijn hoofd zo vol zat en er dus niets meer bij kon. Het resultaat bleef hetzelfde, ik geraakte nergens, alles bleef liggen en stapelde zich letterlijk en figuurlijk op.

Katy gaf me een startpunt waar ik opnieuw kon beginnen, gaf me terug een houvast, ik kon mijn hoofd vrij maken en had weer tijd voor andere zaken dan enkel het broodnodige. Aanvaarden dat ik dingen anders aanpak en uitvoer dan mijn omgeving was een deel van het proces. Ik bepaal nu mijn eigen tempo en zorg voor een planning die voor mij werkt. De dagen verlopen vlotter, er is geen berg meer waar ik doorheen moet en het is ok om eens een offday te hebben. 

Cursus: life-time coaching voor toekomstige ouders

De cursus werkt empowerend, mijn man en ik zijn op goede weg naar een mooi toekomstig ouderschap.

REALIZ agenda

Handige to do lijst! Het is veel meer dan een agenda! Handig om hem zowel voor het werk als privé te gebruiken. Een aanrader! Facebookreview.